2014. július 8., kedd

(majdnem) Balatoni nyár

Lecsapatunk az autópályán, miközben hangosan szól a zene,  délután 6-kor már a meccset nézzük egy-egy hűs rozéfröccsel a kezünkben, és miközben a fiúk kiabálnak, a lányok csajos dolgokról beszélgetnek, finomat vacsorázunk valami teraszos helyen, smúzolunk egy kicsit, majd egy üveg borral meglógunk és leülünk a szőlőtőkék tövében - mint anno a tengerparton a kövekre - , dumálgatunk az életünkről, csókolózunk, őrült nagyot szeretkezünk, másnap napozunk és fürdünk a Balatonban, olvasok az árnyékban, nézem, ahogy M. nyakán alvás közben gyöngyöznek az izzadságcseppek, biciklizünk, este megünnepeljük a barátaink ötödik házassági évfordulóját, táncolunk, kellemesen becsípünk, az apartmanban újra szeretkezünk és vasárnap reggel egy kiadós reggeli után elindulunk anyuékhoz Pupákért, mert már kegyetlenül hiányzik mindkettőnknek..
Hát így terveztük az első Pupák nélkül töltött hétvégénket, ugyanis volt egy egész hétvégére szóló meghívásunk a Balatonhoz egy gyönyörű helyre, ahol egy baráti pár az ötödik házassági évfordulóján újra "lagzit" rendezett. Pupákot azért adtuk le anyuéknak, mert akkor egyikünk nem tudott volna részt venni a vacsorán.

Mikor M. visszaért anyuéktól, én pont végeztem a fodrásznál és már az Örsön voltam. Még be kellett ugranom az IKEÁba pár dologért, ott találkoztunk. M. zöld volt, iszonyúan görcsölt a hasa. Mire hazaértünk már a feje is fájt, így lefeküdt, hátha kicsit jobban lesz. Bepakoltam a táskákat, még egy gyors fürdőruhapróba is belefért (kisebb fajta csoda történt: használ a flabélos, fogytam, és a hasam is eltűnt), de amikor M. felébredt, még rosszabbul volt és be is lázasodott. Elhalasztottuk az indulást szombat reggelre, és mindketten megpróbáltunk pihenni.

Szombaton sem lett jobb, sem reggel, sem délelőtt, sem kora délután. Maradtunk a lakásban és vasárnap délben elmentünk Pupákért. Az egyetlen pozitívum az volt hogy mindketten jól kialudtuk magunkat. 

Szóval ennyit a nagyszabású terveinkről.

Ezek után csak félve merem leírni, hogy két hét múlva megyünk tíz napra Tihanyba, amit már mindketten(hárman) rettenetesen várunk. Ha van valahol valaki, aki rendezgeti ezeket a dolgokat, akkor nagyon kérem, ezúttal ne jöjjön már közbe semmi, hiszen ez lesz Pupák első nyaralása, és úgy, de úgy izgulunk, hogy jól érezze magát!

3 megjegyzés:

  1. :-( kár, pedig milyen jól hangzott az első verzió :-)

    VálaszTörlés
  2. jaj de kár! amúgy Sz. is rosszul volt és hasgörcsös a minap. valami pasi baci ez?? remélem Tihany tényleg a tervezett forgatókönyv szerint zajlik majd :)

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de sajnálom! Nem jöhet semmi sem közbe, szuper lesz a tihanyi nyaralás ;)

    VálaszTörlés