2015. május 13., szerda

Hastánc avagy tánc a hasamban

Kár, hogy nem emlékszem egészen pontosan, hogyan is volt ez két évvel ezelőtt. De akárhogy is erőltetem az agyam,  szinte biztos vagyok benne, hogy Pupák nem csinált ilyeneket.


Puppina ugyanis egy igazi kis táncosnő, vagy tornász vagy akrobata vagy nem is tudom, minek nevezzem: egy valódi energiabomba. Néha úgy érzem, nemhogy órákat, de perceket sem alszik, mindig ébren van, mindenre reagál, és az még csak rendben lenne, hogy nappal ezt teszi, de a kis huncut éjszaka sem hagy békén.

forrás: wordans.com


Trambulinnak használja a méhlepényt, vígan szaltózgat, ireg-forog, pireg-pörög, egyszerűen szétrúgja a ház (jelen esetben a hasam) oldalát. Hol egy kis könyök ékelődik be valamelyik érzékeny szervembe, vagy egy kis talp rugdossa rendületlenül a köldökömet belülről, úgyhogy a hasam már extra érzékeny mind kívül, mind belül.

Pupák azt nem szerette, ha a bal oldalamon alszom, Puppina igazából egyik oldalt sem preferálja, tiltakozik minden ellen, azt hiszem, a legjobban annak örülne, ha állva vagy négykézláb töltenénk az éjszakákat.

Azért mindezek ellenére, vagy mindezek mellett, imádom, ha mocorog, és az pedig igazán megható, amikor M. érintésére ficánkol örömében, vagy amikor Pupák kíváncsian tapogatózó kezecskéinek morzézik.

3 megjegyzés:

  1. Ficánka volt ennyire durván aktív. Nagyon keveset aludtam a terhességem alatt. És ha lehet azt mondani, akkor mostanra már le is szoktam az alvásról.

    VálaszTörlés