2014. augusztus 31., vasárnap

Egértanya

Az elmúlt pár napban még három (!!!) egeret fogtunk el élve (halva egyet sem). Volt olyan délelőttünk, hogy kettő is horogra akadt, úgyhogy lassan kezd a napi rutin részévé válni.


Mikor lesz ennek vége?

#avilágösszesegerenálunklakik

9 megjegyzés:

  1. Jaj, micsoda bosszúság! Egy cicus valakitől kölcsönbe?

    VálaszTörlés
  2. igen, egy macska jót tenne. a tesóm is egész nyáron egeret irtott a balatoni házban és olvastuk, hogy most valamiért nagyon elszaporodtak idén, szóval ez lehet a baj...szerintem eltart egy darabig sajnos:(

    VálaszTörlés
  3. Hirtelen nem tudom, honnan szerezhetnék kölcsön egy gyerekbarát cicust, akit kicsit féltenék Pupáktól is. 😊

    Ma és tegnap üres maradt a csapda, nagyon remélem, hogy egyszer csak elfogynak. :/

    VálaszTörlés
  4. Ami nem nálatok lakik, az nálunk... az idén állítólag invázió van.... van cicám, eddig négyet kapott el két hónap alatt annyi fáradt be.... mióta bedugtam egy ultrahangos egérriasztót, azóta kuss van a pofájuknak, de nem akarom elkiabálni!

    VálaszTörlés
  5. Ajjaj, mi egy nyárom gyerekkoromban 14 egeret fogtunk el (egy család volt). Mi még féldióval kitámasztott virágcseréppel dolgoztunk. Jó hír hogy sosem jöttek vissza. Viszont az egy 100 éves régi ház volt vidéken. Azaz a falakban tudtak közlekedni (mint a Tom and Jerry-ben) no de a mai falakban? Van valami tippetek hogy egyáltalán honnan érkeztek?

    VálaszTörlés
  6. Itt is megkérdezem, hogy mi újság Veletek, nagyon eltűntél megint. Kistesó bekopogtatott már? :)

    VálaszTörlés
  7. Szia! Hetente megnézem, hogy írtál-e új bejegyzést. Jó volt olvasni! Minden ok?

    VálaszTörlés
  8. Jaj, drága Andi, Tamko és Délia,annyira kedvesek vagytok, hogy még mindig érdeklődtök utánunk, nagyon meghatott. Nincs semmi baj, persze az élet zajlik, történnek jó és kevésbé jó dolgok, de alapvetően rendben vagyunk, csak egy másfél éves kisördög nem enged a gép elé ülnöm. :) Megpróbálom összekapni magam, és összeütni pár bejegyzést, szeretném folytatni a blogot, jó lenne, ha megmaradna néhány mementó ebből a korszakból.

    VálaszTörlés