2016. március 6., vasárnap

Szombat, így szeretlek


Ez a szombat tökéletesen indult. 


Nyolcig ágyban voltam, a srácok most megvártak a reggelivel, úgyhogy összedobtam egy fincsi ham and eggset, majd amíg ők elmentek az autószerelőhöz a kocsiért, letettem Puppinát aludni, és hajat mostam meg felöltöztem.

Mielőtt elindultam a körmeimet megszépíteni még egy kávé is belefért. Mivel sütött a nap, úgy döntöttem, hogy most már tavasz van, és felvettem a nemrég érkezett white sneakersemet, meg egy tavaszi kabátkát és napszemüveggel az orromon sétáltam egy jót.

Amikor hazaértem, aludt mind a két kis pupák, és kis huzavona után úgy döntöttünk M.-mel, hogy itthon ebédelünk, és inkább nem rendelünk, hanem gyorsan összedobok valamit. Így póréhagymás tejszínes csirke lett az ebéd, amiből még Pupák is egész tisztességes adagot befalt.


Ebéd után felöltöztünk, a fiúk elvitték az autómosóba a kocsit, mi meg Puppinával besétáltunk a városba. Találkoztunk a kedvenc kávézónk előtt, majd sütiztünk egy istenit meg lazulgattunk, már amennyire azt két gyerekkel lehet.



Ezután még egy örömautókázás is belefért. Csodaszép itt a környék, biciklivel lenne az igazi.

Hát ez volt a szombat, én pont így szeretem.

Ma családi összejövetelre mennénk, Pupák már nagyon várta, de éjjel M. nem érezte magát jól, reggelre pedig Pupák is köhécselni kezdett, bár ennek ellenére virgonc és a kedve jó. Remélem, nem jön újabb betegség, még csak most lábaltunk ki az előzőből.


Ps.: Pupák mostanában nem engedi fotózni magát semmilyen formációban, pedig már szeretnék néhány értékelhető közös képet róluk, na meg persze rólunk is.

4 megjegyzés:

  1. Hihetetlen hogy milyen jól bírod menedzselni az életedet a két gyerkőccel, komolyan ezt tanítani kellene (bár lehet születni kell rá). Mindenesetre jó olvasni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, én egyáltalán nem érzem így. :D Csak van néhány olyan nap, amikor jobban sikerülnek a dolgok. :)

      Törlés
  2. Olyan tündér a kis Puppina!:) Pupák is, attól, hogy nem szereti a fényképzést mostanság:) Emlékszem, mikor először idetévedtem a blogodra, pont egy olyan friss bejegyzésed volt, amiben volt egy kép Pupákról és azért olvastam bele, mert annyira cuki volt így ismeretlenül is, hogy csak na :)

    VálaszTörlés
  3. Szépek vagytok mindketten! Csinos vagy, gyönyörű a hajad! Tetszik, hogy raksz magatokról fotót. Én nem merek. :/

    VálaszTörlés